Penanganan Gawat Darurat

Penanganan Gawat Darurat

Als eerste punt van contact met een patiënt vormt de spoedeisende hulp een speciale uitdaging voor ziekenhuizen:

·Eerste hulp bieden in niet-klinische omgevingen;

·Patiënten in kritieke toestand onder tijdsdruk naar het ziekenhuis vervoeren;

·Patiënten opnemen op de afdeling voor spoedeisende hulp en tegelijk efficiënt communiceren met alle betrokkenen.

Dit zijn maar een paar van de vele moeilijkheden die u kunt tegenkomen. De oplossing voor spoedeisende zorg van Mindray pakt deze moeilijkheden systematisch aan.


De oplossing dekt het volledige proces van spoedeisende hulp vanaf het eerste contact buiten het ziekenhuis, tijdens ambulancevervoer en de behandeling op de afdeling voor spoedeisende hulp tot aan de opname in het ziekenhuis. De integratie van geautomatiseerde en handmatige defibrillators, patiëntmonitoren en diverse informatiebeheersystemen ondersteunt clinici op alle zorgpunten en garandeert de integriteit en continuïteit van patiëntgegevens.


De oplossing voor spoedeisende zorg van Mindray draait om PHEIS, het Pre-Hospital Emergency Information System. Met PHEIS kan de clinicus vanaf het allereerste begin bij de hulp betrokken zijn door real-time-informatie over de patiënt tussen ambulance en ziekenhuis.


De oplossing voor spoedeisende zorg van Mindray verbetert de communicatiestroom en werkefficiëntie, wat kostbare tijd en levens kan sparen.

Produk